Goedkoopste huurauto's Canarische Eilanden vanaf € 3 ... Goedkope auto's huren Spanje vanaf € 4 ... Budget huurauto Portugal vanaf slechts € 5 ... Goedkoopste beste huurhuizen in Italië vanaf € 6 ... Goedkoop autoverhuur in de VK vanaf slechts € 6 ... Vakantie auto's te huur in Griekenland vanaf € 8 ... Prestige sportwagens te huur verhuur Zuid-Afrika vanaf slechts € 8 ... Goedkope Budget huurauto's in Cyprus vanaf slechts € 8 ... Sportwagens om huur UAE te huren vanaf € 9 ... Zuinige auto's naar renta in Nederland vanaf € 9 ... Huur een auto in Duitsland vanaf € 10 ... Vakantieautoverhuur te huur Turkije vanaf € 10 ... Budget autohuur in Frankrijk vanaf slechts € 11 ... autoverhuur Zwitserland vanaf slechts € 11 ... VS budgetverhuur vanaf slechts € 12 ... Goedkope budget auto's te huur in Australië vanaf € 12

 

Car Hire Search

Annuleer uw reservering GRATIS
U kunt uw huur op elk moment annuleren zonder boetes.

Wijzig uw reservering GRATIS
Wijzig uw boeking op elk gewenst moment online voor GRATIS . om u flexibiliteit te bieden bij het boeken van uw huurauto

Neem 24 uur per dag contact met ons op
We bieden 24/7 ondersteuning per telefoon of online. 365 dagen per jaar 7 dagen per week

Vergelijk alle autoverhuurbedrijven
Onze autoverhuurzoekmachine doorzoekt alle autoverhuurbedrijven over de hele wereld groot en klein. U de beste prijzen gegarandeerd . Bespaar tijd en geld. op uw autohuur gegarandeerd

Waarom bij ons inhuren
Inbegrepen in uw autoverhuur voor GRATIS , collision damage waiver, theft Protection, wettelijke aansprakelijkheid, GRATIS annulering en wijzigingen aan uw autoverhuur. Uw autoverhuur is inclusief lokale belastingen, onbeperkt aantal kilometers , luchthaventoeslagen, geen verborgen kosten .

Închirieri auto Salvador International Airport

Aeroportul internațional Salvador

Acasã

Inchirieri auto America de Sud

Inchirieri auto Brazilia

Închirieri auto Salvador

Aeroportul Internațional Salvador

 

Comparã prețurile companiilor renumite de închiriere de mașini în Brazilia, inclusiv urmãtoarea locație: Aeroportul Internațional Salvador
 

rezervã

Informații de locație pentru Salvador International Airport

Servind în capitala Braziliei, statul Bahia, Aeroportul Internațional Salvador-Deputado Luís Eduardo Magalhães este cel de-al șaselea cel mai aglomerat aeroport cu o cantitate anualã de pasageri de peste șapte milioane de pasageri. Aeroportul se aflã la 17 mile nord de centrul orașului, cu închiriere de mașini în Salvador International Airport cel mai bun mod de a face transferul.
Facilitãți Salvador International Airport
În interiorul terminalului unic pasagerii vor gãsi 66 de birouri de check-in, 25 de porți și o salã mare de plecãri. Existã, de asemenea, un centru comercial la fața locului care oferã o mulțime de servicii, inclusiv magazine, restaurante, un oficiu poștal și servicii bancare. Închirierea mașinilor în Salvador International Airport este ușor de rezervat online printr-un numãr de agenți internaționali.
Excursii la Salvador International Airport
BA-099 se îmbinã cu Avenue Luiz Viana Filho, care conduce cãlãtorii în centrul orașului. Aceastã cãlãtorie este cunoscutã a fi una dintre cele mai pitorești din zonã și este cel mai bine fãcutã cu închirierea de mașini în Salvador International Airport, deoarece este mai rapidã decât transportul terestru disponibil. Orașul vechi Salvador de Bahias este unul dintre atracțiile principale ale orașului, deși mulți vin aici pentru a vizita frumoasele plaje din Flamengo, Porto de Barra și Stella Maris.
Cel mai bun timp pentru a vizita
Orașul poate fi vizitat pe tot parcursul anului, deși mulți aleg sã evite sã soseascã în lunile mai umede din mai și iunie. Decembrie, ianuarie și februarie sunt cele mai fierbinți și mai suculente luni, temperaturile crescând uneori la 37 ° C, fãcând din martie, septembrie, octombrie și noiembrie cele mai bune luni pentru a vã bucura de o vacanțã aici.
Inchiriere de masini in Salvador International Airport
Drumurile din oraș sunt în stare excelentã, însã localnicii conduc foarte agresiv. Centrul orașului este destul de ușor pentru turul pe jos. Self-drive este cea mai bunã și mai potrivitã opțiune pentru a pãrãsi centrul orașului și pentru a explora plajele din zonã. Comparați opțiunile de închiriere auto online înainte de a ajunge la cele mai mici tarife.