Goedkoopste huurauto's Canarische Eilanden vanaf € 3 ... Goedkope auto's huren Spanje vanaf € 4 ... Budget huurauto Portugal vanaf slechts € 5 ... Goedkoopste beste huurhuizen in Italië vanaf € 6 ... Goedkoop autoverhuur in de VK vanaf slechts € 6 ... Vakantie auto's te huur in Griekenland vanaf € 8 ... Prestige sportwagens te huur verhuur Zuid-Afrika vanaf slechts € 8 ... Goedkope Budget huurauto's in Cyprus vanaf slechts € 8 ... Sportwagens om huur UAE te huren vanaf € 9 ... Zuinige auto's naar renta in Nederland vanaf € 9 ... Huur een auto in Duitsland vanaf € 10 ... Vakantieautoverhuur te huur Turkije vanaf € 10 ... Budget autohuur in Frankrijk vanaf slechts € 11 ... autoverhuur Zwitserland vanaf slechts € 11 ... VS budgetverhuur vanaf slechts € 12 ... Goedkope budget auto's te huur in Australië vanaf € 12

Suche Autos in deiner Sprache “Hier klicken

 

Car Hire Search

Annuleer uw reservering GRATIS
U kunt uw huur op elk moment annuleren zonder boetes.

Wijzig uw reservering GRATIS
Wijzig uw boeking op elk gewenst moment online voor GRATIS . om u flexibiliteit te bieden bij het boeken van uw huurauto

Neem 24 uur per dag contact met ons op
We bieden 24/7 ondersteuning per telefoon of online. 365 dagen per jaar 7 dagen per week

Vergelijk alle autoverhuurbedrijven
Onze autoverhuurzoekmachine doorzoekt alle autoverhuurbedrijven over de hele wereld groot en klein. U de beste prijzen gegarandeerd . Bespaar tijd en geld. op uw autohuur gegarandeerd

Waarom bij ons inhuren
Inbegrepen in uw autoverhuur voor GRATIS , collision damage waiver, theft Protection, wettelijke aansprakelijkheid, GRATIS annulering en wijzigingen aan uw autoverhuur. Uw autoverhuur is inclusief lokale belastingen, onbeperkt aantal kilometers , luchthaventoeslagen, geen verborgen kosten .

Închirieri mașini Dubbo Airport

Închiriazã mașinã Dubbo Airport

Acasã

Inchirieri auto Oceania

Inchirieri auto Australia

Închirieri auto Dubbo

Aeroportul Dubbo

 

Comparã prețurile companiilor de închiriere de mașini bine-cunoscute în Australia, inclusiv urmãtoarea locație: Aeroportul Dubbo
 

rezervã

Informații de locație pentru aeroportul Dubbo

Aeroportul Dubbo City servește cel mai mare oraș din regiunea Orana centralã a zonei Central West din New South Wales, Australia. Este nevoie de aproximativ 10 minute pentru a conduce o mașinã de închiriat în Aeroportul Dubbo în centrul acestui oraș interior, care este puțin peste trei mile de la aeroportul sãu. Peste 171.000 de pasageri au folosit acest aeroport, Australia, cel mai ocupat din Australia, între 2009 și 2010.
Facilitãțile aeroportului Dubbo
Pasagerii pot zbura direct spre Sydney sau Broken Hill de pe acest aeroport la bordul zborurilor QantasLink sau Regional Express. Sala de sosiri conține camere de schimbare a copilului și caruseluri de bagaje, însã telefoanele și toaletele publice sunt situate pe întreg aeroportul. Cinci companii oferã vizitatorilor oportunitãți de a compara închirierea de mașini pe site-ul.
Excursii la aeroportul Dubbo
Taronga Western Plains Zoo este Dubbos, cea mai popularã atracție turisticã, unde girafe, elefanți și mai multe specii de rinocer pe cale de dispariție merg într-un mediu deschis. Printre excursii populare se numãrã Mudgee, o comunitate istoricã renumitã pentru vinãriile sale și Peșterile Wellington. Sydney este la mai puțin de 250 de mile distanțã, cu închiriere de mașini în aeroportul din Dubbo.
Cel mai bun timp pentru a vizita
Dubbo este plasat într-o zonã de tranziție între câmpiile din bazinul Darling și zonele de extindere din zona de extindere. În afarã de înghețurile ocazionale dimineața devreme în lunile iulie și august, cele mai reci luni de iarnã, clima Dubbos este în general fierbinte și plãcutã. Ianuarie, cea mai tare lunã a tuturor, este, de asemenea, luna cea mai ploioasã a lui Dubbos. Climatul Dubbos este cel mai plãcut în lunile de toamnã târzii din aprilie și mai sau în primele luni de primãvarã din septembrie și octombrie.
Închirieri auto în aeroportul din Dubbo
La intersecția a trei autostrãzi majore și în centrul geografic al New South Wales, Dubbo este un oraș popular de escalã pentru autostrãzii australieni în drum spre orașele mai mari. Nici un drum nou din sudul Țãrii Galilor nu este mai lung decât autostrada Newell între Victoria și Queensland, în timp ce autostrada mai micã Mitchell este un alt drum interior cãtre sudul Queensland-ului central. Dubbo în sine este un oraș ușor de condus cu un volum redus de trafic.