Goedkoopste huurauto's Canarische Eilanden vanaf € 3 ... Goedkope auto's huren Spanje vanaf € 4 ... Budget huurauto Portugal vanaf slechts € 5 ... Goedkoopste beste huurhuizen in Italië vanaf € 6 ... Goedkoop autoverhuur in de VK vanaf slechts € 6 ... Vakantie auto's te huur in Griekenland vanaf € 8 ... Prestige sportwagens te huur verhuur Zuid-Afrika vanaf slechts € 8 ... Goedkope Budget huurauto's in Cyprus vanaf slechts € 8 ... Sportwagens om huur UAE te huren vanaf € 9 ... Zuinige auto's naar renta in Nederland vanaf € 9 ... Huur een auto in Duitsland vanaf € 10 ... Vakantieautoverhuur te huur Turkije vanaf € 10 ... Budget autohuur in Frankrijk vanaf slechts € 11 ... autoverhuur Zwitserland vanaf slechts € 11 ... VS budgetverhuur vanaf slechts € 12 ... Goedkope budget auto's te huur in Australië vanaf € 12

 

Car Hire Search

Annuleer uw reservering GRATIS
U kunt uw huur op elk moment annuleren zonder boetes.

Wijzig uw reservering GRATIS
Wijzig uw boeking op elk gewenst moment online voor GRATIS . om u flexibiliteit te bieden bij het boeken van uw huurauto

Neem 24 uur per dag contact met ons op
We bieden 24/7 ondersteuning per telefoon of online. 365 dagen per jaar 7 dagen per week

Vergelijk alle autoverhuurbedrijven
Onze autoverhuurzoekmachine doorzoekt alle autoverhuurbedrijven over de hele wereld groot en klein. U de beste prijzen gegarandeerd . Bespaar tijd en geld. op uw autohuur gegarandeerd

Waarom bij ons inhuren
Inbegrepen in uw autoverhuur voor GRATIS , collision damage waiver, theft Protection, wettelijke aansprakelijkheid, GRATIS annulering en wijzigingen aan uw autoverhuur. Uw autoverhuur is inclusief lokale belastingen, onbeperkt aantal kilometers , luchthaventoeslagen, geen verborgen kosten .

Închirieri mașini Thompson Airport

Închiriere mașinã Thompson Airport

Acasã

Închiriere mașinã America de Nord

Inchirieri auto Canada

Închiriazã mașinã Thompson

Aeroportul Thompson

 

Comparã prețurile companiilor de închiriere de mașini bine-cunoscute în Canada, inclusiv urmãtoarea locație: Thompson Airport
 

rezervã

Informații de locație pentru Thompson Airport

Orașul Thompson și Aeroportul Thompson se aflã în inima provinciei Canadas Manitoba. Aeroportul Perimetru și aerul cald zboarã spre aeroportul Thompson de la aeroporturi în locații precum York Landing, Whale Cove și Winnipeg. Mystery Lake Road este traseul spre oraș, la o distanțã de cinci kilometri, atunci când utilizați o mașinã de închiriat pe Aeroportul Thompson.
Facilitãți Thompson Airport
Aeroportul Thompson este destul de ocupat, iar clãdirea pentru pasageri este o structurã contemporanã care oferã facilitãți complete. Un ATM, un restaurant și cabinele întreținute de furnizorii de închirieri de mașini de pe Aeroportul Thompson se aflã vizavi de zona de recuperare a bagajelor. Existã o parcare în fața terminalului, care oferã sejururi lungi și scurte.
Excursii la aeroportul Thompson
Thompson are o serie de remize, inclusiv Muzeul Heritage North și Thompson Zoo. La o distanțã confortabilã de condus pe drumuri deosebit de bune sunt Paint Lake Park și splendidele cascade Pisew. Lake Paint este un hub pentru plaje și plimbãri cu barca. Mystery Mountain Winter Park se aflã pe partea opusã a orașului și este un centru pentru schi și alte sporturi de zãpadã.
Cel mai bun timp pentru a vizita
Iernile din Thompsons sunt dure, temperaturile scãzând adesea la -25 ° C. Noiembrie pânã la jumãtatea lunii aprilie observã zãpadã frecventã, o remizã majorã pentru oamenii care doresc sã meargã cu zãpadã sau cu gheațã. Vizitarea siturilor de patrimoniu și a plajelor lacurilor este mai bine fãcutã în perioada iunie-august. Deși plouã în acest moment al anului, temperaturile de 22 ° C sunt suficient de calde pentru a fi plãcute.
Închirieri auto în Thompson Airport
Rețeaua rutierã din Thompson poate fi ocupatã. În afara orașului, drumurile sunt mai silențioase, cu autodistrugere cu ușurințã cea mai confortabilã opțiune pentru a explora farmecul regiunii. În timpul iernii, drumurile sunt adesea înghețate sau acoperite cu zãpadã înzãpezitã. Înainte de a pleca pentru Thompson, comparați închirierea mașinilor online pentru a vã asigura cele mai ieftine oferte de autovehicule.