Goedkoopste huurauto's Canarische Eilanden vanaf € 3 ... Goedkope auto's huren Spanje vanaf € 4 ... Budget huurauto Portugal vanaf slechts € 5 ... Goedkoopste beste huurhuizen in Italië vanaf € 6 ... Goedkoop autoverhuur in de VK vanaf slechts € 6 ... Vakantie auto's te huur in Griekenland vanaf € 8 ... Prestige sportwagens te huur verhuur Zuid-Afrika vanaf slechts € 8 ... Goedkope Budget huurauto's in Cyprus vanaf slechts € 8 ... Sportwagens om huur UAE te huren vanaf € 9 ... Zuinige auto's naar renta in Nederland vanaf € 9 ... Huur een auto in Duitsland vanaf € 10 ... Vakantieautoverhuur te huur Turkije vanaf € 10 ... Budget autohuur in Frankrijk vanaf slechts € 11 ... autoverhuur Zwitserland vanaf slechts € 11 ... VS budgetverhuur vanaf slechts € 12 ... Goedkope budget auto's te huur in Australië vanaf € 12

 

Car Hire Search

Annuleer uw reservering GRATIS
U kunt uw huur op elk moment annuleren zonder boetes.

Wijzig uw reservering GRATIS
Wijzig uw boeking op elk gewenst moment online voor GRATIS . om u flexibiliteit te bieden bij het boeken van uw huurauto

Neem 24 uur per dag contact met ons op
We bieden 24/7 ondersteuning per telefoon of online. 365 dagen per jaar 7 dagen per week

Vergelijk alle autoverhuurbedrijven
Onze autoverhuurzoekmachine doorzoekt alle autoverhuurbedrijven over de hele wereld groot en klein. U de beste prijzen gegarandeerd . Bespaar tijd en geld. op uw autohuur gegarandeerd

Waarom bij ons inhuren
Inbegrepen in uw autoverhuur voor GRATIS , collision damage waiver, theft Protection, wettelijke aansprakelijkheid, GRATIS annulering en wijzigingen aan uw autoverhuur. Uw autoverhuur is inclusief lokale belastingen, onbeperkt aantal kilometers , luchthaventoeslagen, geen verborgen kosten .

Sewa Kereta Coolangatta Airport

Lapangan Terbang Coolangatta Lapangan Terbang

Rumah

Sewa kereta Oceania

Kereta sewa Australia

Kereta sewa Coolangatta

Lapangan Terbang Coolangatta

 

Bandingkan harga syarikat sewa kereta terkenal di Australia, termasuk lokasi berikut: Lapangan Terbang Coolangatta
 

Rizab

Maklumat lokasi untuk Lapangan Terbang Coolangatta

Salah satu lapangan terbang Gold Coast yang paling popular di Australia ialah Coolangatta, yang juga dikenali sebagai Lapangan Terbang Gold Coast. Terletak 25kms di selatan Surfers Paradise, bersebelahan dengan bandar Bilinga, ia berkhidmat secara tetap ke destinasi di sekitar Australia dan sejauh Kuala Lumpur dan New Zealand melalui enam syarikat penerbangan. Dengan kereta sewa di Lapangan Terbang Coolangatta, anda boleh berehat di pantai-pantai di Gold Coast dalam beberapa minit.
Kemudahan Lapangan Terbang Coolangatta
Terminal sejuk dan berwarna-warni di Lapangan Terbang Gold Coast mempunyai selusin pilihan untuk makan, minuman dan membeli-belah. Internet tanpa wayar boleh didapati di seluruh terminal, manakala JetStar Lounge menawarkan tempat persendirian untuk berehat. Kios pertukaran mata wang dan kedai-kedai bebas cukai melengkapkan senarai kemudahan di sini. Kereta, bas, teksi dan kereta sewa menyediakan banyak pilihan pengangkutan.
Lawatan Lapangan Terbang Coolangatta
Lapangan Terbang Gold Coast terletak betul-betul di tengah-tengah berpuluh-puluh pantai yang indah dan bandar-bandar pantai yang menyeronokkan seperti Tweeds Head dan Coolangatta. Walaupun pantai dan ombak pasti menyoroti, pedalaman adalah rumah kepada Mount Warning dan Taman Negara Lamington untuk semua jenis kegiatan luar. Yang paling mudah untuk mendapatkan sekitar kawasan yang menarik ini dengan penyewaan kereta di Lapangan Terbang Coolangatta.
Masa terbaik untuk melawat
Ia banyak hujan di bahagian ini di Gold Coast, jadi pengunjung harus mengharapkan beberapa hari basah di mana-mana bulan tertentu. Antara bulan Julai dan Oktober, ia kering dan sejuk. Cuaca yang hampir sempurna pada masa ini tidak ada rahsia pelancong yang mencari percutian pantai yang cerah datang pada bulan-bulan puncak ini. Musim panas hangat daripada panas tetapi kelembapan boleh menjadi tidak selesa. Untuk orang ramai yang rendah dan langit biru, cuba melawat pada akhir musim hujan, pada awal bulan Julai atau akhir September atau Oktober.
Sewa kereta di Lapangan Terbang Coolangatta
Mempunyai kereta sewa adalah satu-satunya cara untuk benar-benar bergerak di sekitar Gold Coa Terdapat banyak rantaian sewa kereta global di lapangan terbang untuk membantu pengangkutan. Dengan jalan-jalan luar biasa yang sangat baik, memandu di sekitar kawasan itu adalah kegembiraan. Anda boleh menjimatkan kos sewa anda apabila anda membandingkan sewa kereta dalam talian dan menempah awal.