Goedkoopste huurauto's Canarische Eilanden vanaf € 3 ... Goedkope auto's huren Spanje vanaf € 4 ... Budget huurauto Portugal vanaf slechts € 5 ... Goedkoopste beste huurhuizen in Italië vanaf € 6 ... Goedkoop autoverhuur in de VK vanaf slechts € 6 ... Vakantie auto's te huur in Griekenland vanaf € 8 ... Prestige sportwagens te huur verhuur Zuid-Afrika vanaf slechts € 8 ... Goedkope Budget huurauto's in Cyprus vanaf slechts € 8 ... Sportwagens om huur UAE te huren vanaf € 9 ... Zuinige auto's naar renta in Nederland vanaf € 9 ... Huur een auto in Duitsland vanaf € 10 ... Vakantieautoverhuur te huur Turkije vanaf € 10 ... Budget autohuur in Frankrijk vanaf slechts € 11 ... autoverhuur Zwitserland vanaf slechts € 11 ... VS budgetverhuur vanaf slechts € 12 ... Goedkope budget auto's te huur in Australië vanaf € 12

 

Car Hire Search

Annuleer uw reservering GRATIS
U kunt uw huur op elk moment annuleren zonder boetes.

Wijzig uw reservering GRATIS
Wijzig uw boeking op elk gewenst moment online voor GRATIS . om u flexibiliteit te bieden bij het boeken van uw huurauto

Neem 24 uur per dag contact met ons op
We bieden 24/7 ondersteuning per telefoon of online. 365 dagen per jaar 7 dagen per week

Vergelijk alle autoverhuurbedrijven
Onze autoverhuurzoekmachine doorzoekt alle autoverhuurbedrijven over de hele wereld groot en klein. U de beste prijzen gegarandeerd . Bespaar tijd en geld. op uw autohuur gegarandeerd

Waarom bij ons inhuren
Inbegrepen in uw autoverhuur voor GRATIS , collision damage waiver, theft Protection, wettelijke aansprakelijkheid, GRATIS annulering en wijzigingen aan uw autoverhuur. Uw autoverhuur is inclusief lokale belastingen, onbeperkt aantal kilometers , luchthaventoeslagen, geen verborgen kosten .

Thuê xe Antibes

Thông tin vị trí cho Antibes

Thị trấn ven biển này ở các vùng Cote dAzur tự hào có những bãi biển đẹp, những con đường rải đá cuội chạm vào cái cũ và cái mới pha trộn giữa quá khứ và hiện tại của nó. Antibes cũng là nơi có một số du thuyền đắt nhất trên toàn cầu.
Bắt xung quanh Antibes là tương đối dễ dàng với một số phương tiện giao thông công cộng có sẵn ở đây. Bạn có các chuyến xe buýt, xe lửa và taxi thông thường để đưa bạn đến bất cứ đâu trong thành phố. Vì Antibes nằm ở giữa Cannes và Nice, bạn có thể dễ dàng đi đến các thành phố này bằng xe buýt cũng có ở Antibes.
Tuy nhiên, thuê xe giá rẻ ở Antibes có thể là phương tiện giao thông tốt hơn cho khách du lịch đến thành phố khi bạn có thể sử dụng xe riêng để tham quan thành phố để tận hưởng tất cả các điểm tham quan và hấp dẫn của nó.
Các công ty cho thuê xe hơi có thể đáp ứng các yêu cầu của bạn không khó tìm thấy ở Antibes vì có một số thuê xe tuyệt vời ở Antibes quanh năm.
Bạn có thể nhận được thuê xe giá rẻ từ Carloc, Europcar, Hertz, Thuê ô tô quốc gia và thuê xe hơi. Bạn cũng có thể chọn từ Avis, Alamo, Ngân sách, Dollar, Thrifty và Europcar.
Các văn phòng cho thuê xe nằm ở trung tâm thành phố để bạn có thể dễ dàng tiếp cận họ để thuận tiện cho bạn.